Pehea e hoʻoponopono hou ai i ka pahu paʻi

Ke pio ka mīkini paʻi, kaomi a paʻa i ke pihi "Stop" a i ʻole "Reset", a laila kaomi i ke pihi "Power" e hoʻā i ka paʻi. E hoʻomau i ka pihi "Power" a hoʻokuʻu i ke pihi "Stop" a i ʻole "Reset". A laila, e kaomi hou i ke pihi "Stop" a i ʻole "Reset", hoʻokuʻu iā ia, a paʻi hou i ʻelua manawa. E kali a pau ka neʻe ʻana o ka mea paʻi, hōʻike ka LCD hōʻike '0′, a laila kaomi i ke pihi “Stop” a i ʻole “Reset” ʻehā manawa. ʻO ka hope, kaomi i ke pihi "Power" ʻelua e mālama i nā hoʻonohonoho.

Hoʻomaka i ka hoʻoponopono hou ʻana i ka pahu paʻi

ʻO nā pahu pahu inika hou nā mea pono o nā mea paʻi inkjet, mālama i ka inika paʻi a hoʻopau i nā paʻi. Hoʻopilikia koʻikoʻi lākou i ka maikaʻi o ka paʻi a paʻa i nā hemahema o nā mea. ʻO ka hoʻonohonoho hou ʻana i ka puʻupuʻu helu ʻīnika i ka zero ma mua o ka pau ʻana o ka nui o ka inika manaʻo hiki ke pale i ka pau ʻana o ka pahu pahu.

Hoʻihoʻi hou ʻia nā hoʻonohonoho mīkini a pau i ka paʻamau o ka hale paʻi ʻana i ka hoʻonohonoho hou ʻana i ka pahu paʻi paʻi. No ka laʻana, hoʻopuka nā inkjets i ka ʻīnika ʻōpala i ka wā e hoʻohana ai, a i ka wā e hōʻiliʻili ai, koi ka mīkini e hoʻoponopono hou. Hoʻomaʻemaʻe kēia hoʻoponopono hou i ka ʻīnika ʻōpala a pau, hiki i ka mea paʻi ke hoʻomaka hou i ka hana maʻamau. ʻO ka hapa nui o nā ʻōnaehana hāʻawi ʻīnika hoʻomau i kēia manawa e loaʻa i nā pahu paʻa i loko o kā lākou pahu pahu i kūkulu ʻia. ʻAʻole pono kēia mau chip i ka decoding a i ʻole ka hoʻonohonoho hou ʻana. I ka wā e noho ʻole ai ka chip, ʻike mau ka mea paʻi iā ia, me ka hoʻopau ʻana i ka pono o ka pahu pahu a me nā pani pani.

 

pahu ʻīnika

 


Ka manawa hoʻouna: Mei-13-2024