HP Printer Paper Jam i ka Roller: Nā Manaʻo Hoʻoholo pilikia

Ke ʻike nei ʻoe i kahi pahu pepa i loko o ka huila o kāu mīkini paʻi HP? Eia pehea e hoʻoponopono ai i kēia pilikia maʻamau:

 

1. Nānā i ka Pepa:

Puu: E nānā inā ua pulu ka pepa paʻi. Hiki i ka makū ke hoʻopili i nā lau he nui, e alakaʻi ana i ka jams. E hoʻohana i ka pepa maloʻo no ka paʻi ʻana.
Nā Pepa Nui: E hōʻoia ʻaʻole ʻoe e hoʻouka i nā ʻāpana pepa he nui i ka manawa hoʻokahi. Hiki i kēia ke hana i nā jams.

2. Mākaʻikaʻi nā keʻakeʻa:

Wehe i ka Mea Pai: Inā ʻaʻole pulu ka pepa, e wehe pono i kāu mīkini paʻi (ma muli o nā ʻōlelo kuhikuhi a ka mea hana) a nānā i nā ʻāpana pepa a i ʻole nā ​​ʻōpala ʻē aʻe i waiho ʻia i loko o ka ʻāpana wili. Wehe i nā mea keakea.

3. E nānā i ka pahu pahu Toner:

ʻO ka nānā ʻana i ka Roller: Hiki ke hoʻopiʻi ʻia ka pahu pahu toner hewa. Wehe akahele i ka pahu pahu a nānā i kona wili no ka poino a ʻaʻahu paha. E hoʻololi i ka pahu pahu inā ua pōʻino ka huila.

4. E hoʻomaʻemaʻe i ka Mea Pai loko:

Toner Dust: Ma hope o ka hoʻokomo ʻana i ka pahu toner hou a i ʻole ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i kahi pahu pepa, e hoʻohana i kahi pulupulu liʻiliʻi a palupalu e wehe mālie i ka lepo toner i loko o ka paʻi.

5. E hoʻomaʻemaʻe i ka Roller Outlet Paper:

ʻO ka lole maʻemaʻe: Hiki i ka wili pepa puka ke hōʻiliʻili i ka lepo a me nā ʻōpala, e hoʻoulu ai i nā jams. E hoʻomaʻemaʻe i kahi lole lint a i ʻole kāwele pepa me ka wai a hoʻomaʻemaʻe pono i ka ʻili o ka roller.

6. Hoʻokomo hou i ka pahu pahu Toner:

Secure Fit: E hōʻoia i ka hoʻokomo pono ʻana o ka pahu pahu toner a noho paʻa i loko o ka mea paʻi.

7. Hoʻomaka hou i ka hana paʻi:

Hoʻopau a hoʻouna hou: Hoʻopau i ka hana paʻi i kēia manawa ma kāu kamepiula. A laila, e hoʻouna hou i ka faila i ka mea paʻi. Hiki i kēia ke hoʻoponopono pinepine i nā pilikia no ka manawa lōʻihi e hoʻopiʻi ai i ka pepa.

Maintenance mau:

No ka pale ʻana i nā pepa e hiki mai ana, e noʻonoʻo i kēia mau ʻōlelo aʻoaʻo mālama:

E hoʻomaʻemaʻe mau i ka loko o ka mea paʻi, me nā wili, e wehe i ka lepo a me nā ʻōpala.
E mālama i ka pepa ma kahi maloʻo maloʻo e pale ai i ka komo ʻana o ka wai.
E hoʻohana i ka pepa kiʻekiʻe i hoʻolālā ʻia no kāu ʻano paʻi.

Ma ka hahai ʻana i kēia mau ʻanuʻu, hiki iā ʻoe ke hoʻoponopono a hoʻoponopono i nā pilikia pilikia pepa e pili ana i ka roller o kāu paʻi paʻi HP.


Ka manawa hoʻouna: Mei-30-2024